5 Basit Teknikleri için C# Object Kullanımı



Sistemin soyut bir gösterimini tanımlamak karınin varlıkların ilişkin özniteliklerini ve etkileşimlerini sınıf olarak modelleme.

C# programlama dilinde Object sınıfı, geniş bir kullanım meydanına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın kök taşıdır. İşte C# Object yararlanmaının temelı örnek alanları:

C# dilinde Object derslikı, farklı bilgi kuruluşlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kabilinden devimsel paradigma örgülarında Object klası çoğunlukla kullanılır.

Mafevkda tanılamamlanan ilk metoda erişmek dâhilin zirdaki gibi bir delegate tanımı strüktürlması gerekir.

Init only propery’lerde sadece object initializer esnasında kadir taması gestaltlabilmesini sağlar.

// The following statement causes a compiler error: Operator // '*' cannot be applied to operands of type 'object' and // 'object'.

C# dilinde Object dershaneı, farklı muta dokumalarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kabilinden devimsel sıra gestaltlarında Object dershaneı sıklıkla kullanılır.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört bel kemiği ilkesi şunlardır:

Bu alanda yahut ayrıksı bir alanda, benim ve vesair yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz mealına gelmemektedir.

Slider=Bir ayar ayarlamak bir kullanıcının sağlayıcı trackbar, adlandırılan bir teftiş bir kaydırıcı taşıyarak asgari ve maksimum C# Object Kullanımı değerler arasındaki geriış tamlanan.Kaydırıcı denetimleri Windows maslahatletim sisteminin ünite denetimlerinde sadıkdır.

Bu kuruluşya denli oluşturduğumuz bütün nesnelerin Heap kısmında olduğunu söylemiştik. Halbuki Stack kısmında struct gestaltsında nesneleri tutabilmekteyiz.

TextBox'a sadece sınırlı bir uzunlukta metanetli antrei örgülmasını katkısızlayabilirsiniz. Bu, metanetli sınırlamaları olan alanlar kucakin kullanışlıdır.

İsteğe bentlı minimumBalance bir parametre ciğereren ikinci bir oluşturucu ekleyerek mirlayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu tarafından yapılan tüm eylemleri gerçekleştirir.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, bütün sınıfların aynı metotlara sahip olmasını sağlamlıyoruz. Sair bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *